Uniforme Politia Locala, Uniforme Scolare, Accesorii – EMBIS

Uniforme scolare, uniforme de lucru, echipamente sportive, de lucru si de protectie, accesorii
PROMOTII

PROMOTII

PROMOTII


PROMOTII


ECHIPAMENTE DE PROTECTIE

Echipamente de protectie

Imbracaminte de protectie

Imbracaminte de protectie

    Rasfoind printre categoriile urmatoare de imbracaminte veti observa ca materialele speciale, cum ar fi DuPont, CORDURA, Siopor sau Flexothane sunt larg utilizate. Jachete, veste sau pantaloni realizate din material permeabil sau impermeabil la apa ori abur, care pot fi purtate nu numai la locul de munca, dar si pentru activitati in timpul liber. Materialele cu caracterstici remarcabile care au fost disponibile anterior numai pentru domenii exclusiviste, pot fi regasite acum in componenta hainelor de lucru. Datorita acestui fapt, hainele de lucru sunt mai robuste, mai durabile si mai confortabile.

    Pictogramele indicatoare simbolizeaza caracteristicile fiecarui material si furnizeaza informatii referitoare la standardele pentru care produsele sunt certificate.

Incaltaminte de protectie

Incaltaminte de protectie

    O zicala populara veche spune ca poti cunoaste o persoana dupa pantofii pe care ii poarta. Materialele din care sunt confectionate, culoarea, stilul si in general intregul aspect spun totul despre natura si caracterul purtatorului. Acelasi lucru se aplica si in cazul incaltamintei de protectie. Produsele noastre combinaintotdeauna practicabilitatea si durabilitatea cu un aspect frumos, iar incaltamintea nu face exceptie. Pe de o parte, acesti pantofi va protejeaza picioarele printr-un bombeu, pe de alta parte, sunt confortabili, moderni si cu un aspect deosebit.

Manusi de protectie

Manusi de protectie

    Ca orice alte echipamente de protectie, manusile sunt supuse unor standarde si cerinte de siguranta. Standardele relevante sunt reflectate in procesul de fabricatie al produsului, materialele din care este confectionat, tehnologiile de fabricatie folosite, prin urmare, este necesar sa observati ca la fiecare produs exista anumite informatii suplimentare cu privire la materialul din care produsul este fabricat si la standardele carora se conformeaza.

Ochelari, viziere si masti de protectie

Ochelari, viziere si masti de protectie

    Ochelarii pe care-i veti gasi in paginile urmatoare sunt in mod primar construiti pentru protectie la locul de munca. Functia lor este sa protejeze ochii sau chiar si o parte de fata. Daca aveti nevoie de protectia totala a fetei puteti alege dintr-o gama foarte variata de masti/scuturi de protectie disponibile.

    Furnizam ochelari de protectie pentru diverse medii de lucru, din materiale corespunzatoare. 

Protectia auzului

Protectia auzului

    Auzul este unul din cele mai importante simturi de care se poate bucura o persoana. Ear Defender ofera produse de calitate la preturi accesibile, care garanteaza protectia ridicata a urechilor dumneavoastra atunci cand sunt utilizate in mod corespunzator.

    Seria de produse Ear Defender include modele de antifoane interne si externe de inalta calitate, fabricate numai din materiale de calitate si care respecta cele mai stricte conditii din domeniu.

De aici puteti sa descarcati Adobe Reader, pentru a putea vizualiza cataloagele<-- intoarcere la pagina anterioara